+36 (30) 220 3030

Törökbálint - Eladó Ház


Újépítésű projekt
TWIN LUX PROJEKT
Alapterület
157 m2
Irányár
250.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
324152

LUXUS IKERHÁZ TÜKÖRHEGYEN

Leírás

TWIN LUX PROJEKT JOBB

TÖRÖKBÁLINTON 2 SZINTES, N+4 SZOBÁS, 157 NM-ES, ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ ELADÓ 250 M FT-ÉRT.

Tükörhegy jól belakott részén, családi házas környezetben eladó egy extra műszaki tartalommal rendelkező ikerház. A környéken már nem kell az építkezések zaját viselnie, mivel teljesen beépült. A beruházó számos referenciával rendelkezik, mindegyik projektje tükrözi a minőséget és a gondos odafigyelést.

Az utcáról a telek adottságait kihasználva, a félemeletre érkezünk. A felső szinten találhatóak a hálóegységek, az alsón pedig az élettér.

A ház előterétől jobbra található a rendkívül világos, hatalmas terekkel rendelkező, amerikai konyhás/étkezős nappali, melyhez kapcsolódik egy 23 nm-es terasz, azon túl pedig a sík kert.
Az előtértől jobbra kap helyet egy mosdó és egy praktikus háztartási helyiség.

Az ingatlan emeletén egy privát fürdőszobával és walk-in gardróbbal rendelkező szülői háló mellett további három, kényelmesen élhető méretű hálószobát terveznek kialakítani a hozzájuk tartozó zuhanyzós fürdőszobával.
Ezen a szinten az egyik szoba erkélykapcsolatos.

A házhoz tartozik egy motoros kapun keresztül megközelíthető kocsibeálló is.

A teraszajtók és ablakok korszerű műanyag nyílászárók, 6 légkamrás kivitelben, háromrétegű üvegezéssel, kívülről elegáns antracit, belülről fehér színben.

A fűtés-hűtés központi levegő hőszivattyúval kerül megvalósításra mennyezet hűtés-fűtés és padlófűtés formájában. A hőszivattyú fedezi a fűtési hőigényt és a használati melegvíz igényt. A szellőztetésről központi, hővisszanyerős szellőztetőrendszer gondoskodik.

Átadás: 2025 IV. negyedév

Kapcsolati adatok

Senye Katalin

Senye Katalin

Kiemelt értékesitő

+36-30-398 8628

kata.senye@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás