+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Törökbálint - Eladó Ház

Alapterület
78 m2
Irányár
69.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
321352

PANORÁMÁS, BŐVÍTHETŐ, NAGY TELRASSZAL, MELLÉKÉPÜLETTEL!

Leírás

SOK LEHETŐSÉGET TARTOGATÓ HÁZ, NAGY GRILLTERASSZAL, ELŐKÉSZÍTVE TETŐTÉR BEÉPÍTÉSRE, PANORÁMÁS KILÁTÁSSAL A TERMÉSZET ÖLELÉSÉBEN!

Törökbálint Máv-telepi részén, a Tükörhegy szomszédságában, N + 2 szobás, 78 nm-es (66 nm lakó és 25 nm fedett terasz) családi ház, melléképülettel, 1105 nm-es telekkel 69,9 M Ft-ért eladó!

A település kertvárosi részén elhelyezkedő ingatlan, átmenő forgalomtól mentes, növényekkel, fákkal, füves réttel szegélyezett aszfaltos utcában fekszik, családi házas és hétvégi házas vegyes hangulatú környezetben. Az épület az utcafronttól 50 m-re található, melyet a telek emelkedős, nyeles kialakításán át közelítünk meg autóval, vagy gyalogosan.

Az ingatlan hangulatos és sütögetésre is jól felszerelt tágas teraszán keresztül jutunk a családi ház előszobájába, ahonnan minden helyiség megközelíthető. A konyha jól elkülönül a nappali háló együttesétől, így a sütés-főzés nem zavaró a szobákban tartózkodók számára. A nappali az épület keleti oldaláról is megközelíthető, ahonnan panorámás a kilátás a budaörsi hegyek irányába.
Az épület tetőtere beépíthető és oldal irányban is bővíthető a jelenlegi szabályozás értelmében.

Az ingatlan a 90-es években nyerte el mai formáját és 2008-ban felújítás és korszerűsítés is történt.
A 30-as tégla falazat 7 centiméter homlokzatszigetelést kapott. Nyílászárói tömör fa szerkezetűek dupla thermo üveggel szerelve. A pince és földszint között betongerendás födém, a záró szint fagerendás kivitelezéssel készült. Az épület cserépfedést kapott. Fűtése lapradiátorokkal, a pince-tároló szinten elhelyezett vegyes tüzelésű kazánnal. Víz, csatorna és villany (1x16A) bekötve, gáz a telek előtt.
A telken található melléképület jó tárolási lehetőséget biztosít, ezen kívül még egy kisebb tárolóépület is van. A 25 %-os beépíthetőség bővítés esetén, akár ikerház megvalósítását is lehetővé teszi.

Ajánlom fiatal és nyugdíjas korú pároknak, egyedülállóknak, akik nyugalmas, zöld környezetre vágynak, vagy családalapítást tervezőknek, kiscsaládosoknak!

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.
Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok