+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Szigetszentmiklós - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Harkály
Alapterület
168 m2
Irányár
118.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
307115

IDEÁLIS CSALÁDI OTTHON SZIGETSZENTMIKLÓSON

Leírás

IDEÁLIS CSALÁDI OTTHON SZIGETSZENTMIKLÓSON

Szigetszentmiklós új építésű KERTVÁROSI TERÜLETÉN, Bucka városrészben 168 nm alapterületű, 2 nappali + 3 szobás, világos és tágas családi ház 118 millió Ft irányáron eladó.

Az újépítésű 2 szintes ház 635 nm csendes telekrészre épült, ahol az utcafronton elhelyezett elektromos kapun áthaladva egy szépen kiépített, térkövezett nyél vezet a jól szeparált, kerítéssel körbevett házhoz. A hatalmas 44 nm alapterületű terasz a ház teljes szélességében fedett, előtte a kellemes kert található, a ház mellett és mögött bőségesen áll rendelkezésre hely garázs, műhely és felszíni parkolók kialakítására is.
A teraszról a biztonsági zárral ellátott bejárati ajtón belépve rögtön elénk tárul az előtér a tágas konyha – étkező térrel, ahonnan kényelmes lépcső vezet az emeletre.
Balra a szintén teraszkapcsolatos nappali található, valamint a háztartási helyiség. A földszinten helyet kapott még egy zuhanyzós fürdőszoba, egy tároló és egy vendég WC is.
Az emeletre érkezve egy tökéletes családi nappali szobából nyílik a szülői háló és a 2 gyerekszoba, valamint a kádas fürdőszoba. Az ingatlant remek téralakítás, szép burkolatok jellemzik.

Szigetszentmiklós dinamikusan fejlődő város a dél-pesti agglomerációban, rengetegen költöznek ide a főváros forgatagából.
A város könnyen megközelíthető autóval az M0-ás és az 51-es út irányából. Ráadásul a település HÉV-el is elérhető, így alig 30 perc alatt a belvárosban lehetünk.
A csaknem 40 ezer lakosú Szigetszentmiklós infrastrukturális ellátottsága kiváló, nagyon jó szolgáltatásokat kínál és remek iskolák, kikapcsolódási és sportolási lehetőségek vannak a településen. Van sportcsarnok, több óvoda, általános iskola, egy gimnázium és egy szakközépiskola is működik a településen.

Jó szívvel ajánlom az ingatlant olyan családok részére, akik örömmel töltik idejüket szeretteikkel egy minden szempontból optimális és rengeteg lehetőséget magában rejtő családi házban.

Természetesen amennyiben ez a kellemes környezetben fekvő, jó adottságokkal rendelkező ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok