+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Páty - Eladó Ház

Alapterület
318 m2
Irányár
127.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
292776

ALPESI HANGULAT, KÉT LAKÁSOS, DUPLA GARÁZS

Leírás

ALPESI HANGULATÚ, AKÁR HÁROM GENERÁCIÓNAK IS ALKALMAS CSALÁDI HÁZ!

Páty központjához közel, nyaraló érzetű környezetben, összesen 318 nm-es kétlakásos, fa szerkezetű, dupla nappali + 7 és félszobás ház, kétállásos garázzsal, 1425 nm-es telekkel 127 M Ft-ért eladó!

Pátytelep városrészen, enyhén lejtős telken elhelyezkedő, aszfaltos és murvával szórt utcán át megközelíthető kétlakásos családi ház, mindjárt két bejárattal fogad. Egy kisebb nappali + 2 és félszobás belső kétszintes, összesen 60 nm-es hangulatos lakás, a belső udvarra néző 8 nm-es erkéllyel, valamint a nagyobb, 3 szinten összesen 258 nm-es nappali + 5 szobás lakás, 18 nm-es fedett terasszal, alsó szinten kertkapcsolattal, amiben a kétállásos garázs is helyet kapott.

A kisebb lakás bejárati szintjén a zuhanyozós fürdőszoba mellett egy kisebb dolgozó szoba is található, valamint az egy légtérben lévő nappali-konyha-étkező hármasa. Innen jutunk a fenyőfából készült lépcsőn a tetőtéri szobákhoz. Fűtése házközponti gázkazánról történik radiátorokkal. Igazi otthonos és különleges hangulatú, amit csak egy fagerendás ház tud adni.

A nagyobb lakás bejárati szintjén a 40 nm-es tágas nappali mellett egy elszeparáltabb konyha és a kertre néző étkező triója adja a fő életteret. A nappalival és az étkezővel is kapcsolódó 18 nm-es fedett terasz az év minden szakában kihasználható. Itt a bejárati szinten az előszobából nyílik a vendég WC.

A nappali díszeként is szolgáló függesztett lépcsőn jutunk a tetőtérben helyet kapott 3, vagy akár 4 szobához. Ezen a szinten találunk egy tágas zuhanyozós-kádas fürdőszobát és egy kisebb gardróbot is. Mivel az épület mindkét lakása egy fagerendás szerkezettel épült, ezért az alpesi hangulat itt is áthat.

Az épület alsó és közvetlen kertkapcsolatot adó szintjén még befejezésre váró helyiségeket találunk, ahol a kazán és egyben mosókonyha is van a dupla garázzsal, tárolóval és tágas gardróbbal. Ezen a szinten van még a befejezésre váró nappali-konyha, a szabadidős szoba és a hozzá kapcsolódó szauna és fürdőszoba helyiségek. A dupla teraszkapcsolat is még igény szerinti kialakításra vár.

A 2002-ben készült ház alsó szintje tégla falazatú és szigetelt beton sávalapra épült. Víz, gáz és villany bekötéssel, valamint saját nagy kapacitású szennyvíz tárolóval rendelkezik. A külső és belső faburkolatok között 10 cm hőszigetelés van, a nyílászárók tömörfa szerkezetű dupla thermo üveggel szerelve. A tetőszerkezet cserépfedéssel rendelkezik.

Összességében nagyon hangulatos, jó elosztással rendelkező, számos kiszolgáló helyiségekkel megépített két, vagy akár három generációnak is otthont adó, optimális energia igényű ingatlan, ami dupla rezsi kvótával is biztosított. Így az éves gáz fogyasztása lakásonként nem haladja meg az 1700 köbmétert 12 hónap alatt.

Ajánlom befektetésnek, összeköltözőknek, nagycsaládoknak, vagy akár vállalkozásnak is, ahol az iroda és a lakás egy helyen van.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok