+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian
Gyugy Eladó Telek
Csak nálunk!

Gyugy - Eladó Telek

Alapterület
6.920 m2
Irányár
36.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
281245

Balaton-parttól 10 km-re, keresett üdülőfaluban, 3 telek

Leírás

Balatonboglártól 10 km távolságra, a méltán népszerű üdülőfaluban, a varázslatos Gyugy községben eladó 3 BELTERÜLETI TELEK, összesen 6920 nm telekterülettel, irányár 36 MFt.

Az aszfaltúton megközelíthető Dózsa György utcai telek 2784 nm, a mögötte található utcában pedig 2 db 2068 nm területű egymás melletti telek eladó. Természetesen a telkek külön-külön is megvásárolhatóak.


Gyugy, az alig 300 lelkes, csendes, nyugodt, rendezett falu, a Somogy megyei Pogány-völgyben, Lengyeltótitól északkeletre, Szőlősgyörök és Hács között fekvő település.

Szőlő- és borgazdasági szempontból a Balatonboglári borvidék részét képezi. A falu határában számos pincészet kínálja borait.

Gyugy elsősorban Árpád-kori templomáról vált ismertté. Mindenszentek tiszteletére állított Isten háza a románkori falusi templomépítészet kimagasló műemléke, és nem csak a Dél-Balatonnak, de Somogy megyének is az egyik gyöngyszeme.

A természeti szépségei mellet épített örökségei, sőt, misztikus ereje miatt is egyre többen keresik fel a községet. A templom dombja alatt három Szent György-vonal keresztezi egymást, a radiesztéták szerint gyógyereje van ennek a helynek. A templomdombra ácsolt pad csodatevő hatásáról is regék szólnak. Háttámláján tábla jelzi a Szent György-vonal haladásának irányát.

A község a remek faluvezetésnek köszönhetően töretlenül fejlődik, a külföldiek körében is egyre felkapottabb.

Természetesen amennyiben ez a meseszép környezetben fekvő telek felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Kapcsolati adatok

Schmidtné Pető Andrea

Schmidtné Pető Andrea

Értékesítő

+36-30-950 0219

andrea.peto@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok