+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Érd - Eladó Ház


Újépítésű projekt
DIAMOND LUX PROJEKT
Alapterület
255 m2
Irányár
269.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
317995

ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EXTRA PANORÁMÁS, MINIMÁL, LUXUS CSALÁDI HÁZ

Leírás

DIAMOND LUX PROJEKT

ÉRD ÉS TÖRÖKBÁLINT HATÁRÁN, ÉRDLIGETEN, KÉT SZINTES, N+3 SZOBÁS, ÖRÖK PANORÁMÁS, MINIMÁL JELLEGŰ, LUXUS CSALÁDI HÁZ ELADÓ 269 M FT-ÉRT.

Az ingatlan a környék egyik legszebb utcájában épül, egy különleges hangulatú 1100 m2-es örökpanorámás ősfás telken, erdei környezetben, régi és modern villaépületekkel tarkított impozáns környéken.
Minden szobájából és hatalmas teraszairól lenyűgöző kilátás nyílik a törökbálinti erdőre illetve a szemközti hegyoldalra. A ház nappali + 3 hálószobás, dél-nyugati tájolású, világos, modern stílusú.

Az épület földszintjén tágas, több mint 60 nm alapterületű amerikai konyhás-étkezős nappali, nagy előszoba, gardrób, fürdőszoba, mosókonyha, kamra valamint kétállásos garázs található. Nagyméretű emelő-tolóajtós nyílászárók biztosítják a kilátást, illetve a kapcsolatot a földszinti teraszhoz és medencéhez.

Az emeleten három hálószoba, fürdőszoba kapott helyet. A szobákból – a földszinti nappalihoz hasonlóan – hatalmas emelő-tolóajtókon keresztül juthatunk a 40 nm-es panoráma teraszra, ahonnan szintén fantasztikus panoráma tárul elénk.

A házban kívül-belül antracit színű, 6 légkamrás, 3 rétegű, védőgázas üvegezésű nyílászárók kerültek beépítésre, szintén antracit színű, elektromos, távirányítóval és okostelefonnal vezérelhető zsalúziával kiegészítve.
Az ingatlan fűtéséről és hűtéséről korszerű hőszivattyú gondoskodik, helyiségenkénti vezérléssel. Minden helyiségben padlófűtés és mennyezethűtés-fűtés került kialakításra, így otthonunkban optimális módon, télen-nyáron igényeinknek megfelelő állandó hőmérséklet biztosítható. A fűtési-hűtési költségek alacsonyak, a rendszert mobiltelefonról is vezérelhetjük. A ház energetikai besorolása AA+.

Igényes kivitelű beltéri ajtók jellemzik, valamint exkluzív fürdőszobák a legújabb trendeknek megfelelő technológiákkal, burkolatokkal, csaptelepekkel és szaniterekkel felszerelve. A burkolatok (hideg és meleg) egyénileg választhatók a leendő tulajdonos igénye szerint.

A kétállásos garázs mellett további gépkocsibeállók találhatók közvetlenül a ház előtt a kertben. Az ingatlan automata garázs és kültéri kapuval felszerelt.

A füvesített parkosított kertben 12 körös automata locsolórendszer kerül kialakításra. Opcionálisan 6x3x1,5 méteres medence rendelhető, hőszivattyús fűtéssel.

A ház nettó hasznos alapterülete: 220 nm + 30 nm földszinti terasz + 40 nm napozó terasz + 40 nm panoráma terasz.

A környék megközelíthetősége és infrastruktúrája kiváló: buszmegálló, játszótér, cukrászda gyalogosan tíz perc; iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek autóval pár perc alatt elérhetők. Az ingatlan az M7, M1 autópályától, és az M0 autóúttól szintén pár percnyire, Budapest határától mindössze 2 kilométerre található.

Várható átadás: 2024. augusztus

Kapcsolati adatok

Senye Katalin

Senye Katalin

Kiemelt értékesitő

+36-30-398 8628

kata.senye@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok