+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Diósd - Eladó Ház

Alapterület
300 m2
Irányár
219.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
322599

ŐSFÁS KÖRNYEZET, MAGAS MŰSZAKI TARTALOM

Leírás

KIVÁLÓ LOKÁCIÓBAN, MESÉS HANGULATÚ VÁROSRÉSZEN, DUPLA GARÁZSOS, LÉGCSERÉLŐS, AUTOMATIZÁLT CSALÁDI HÁZ!


Diósd-liget fenyves részén, rendezett kertvárosi környezetben 2010-ben épült, gyorsan költözhető, dupla garázsos N + 5 és félszobás 300 nm-es (250 nm lakó, 52 nm garázs, össz. 55 nm terasz és erkély) okos műszaki megoldásokkal, ősfákkal tarkított 693 nm-es telekkel 219 M Ft-ért eladó!

Költözhető 1 hónapon belül.

Az ingatlan utcájába kanyarodva is már megnyugtató látvány fogad, a rendezett utca képe csalogat és a családi ház automata kapujához kanyarodva jó haza érkezni. A dupla garázsból is kényelmesen jutunk a családi ház vízteres kandallóval is büszkélkedő nappali-konyha-étkező hármasába. Míg az alagsori (garázs szint) részen kialakított 1 szobás lakosztály fogad, addig a tetőtéri szinten 3 tágas szoba kínálja magát. Külön wc és tágas fürdőszoba mindhárom szinten. A földszinten található teraszkapcsolatos nappali mellett, egy hatalmas hálószoba a hozzá kapcsolódó elegáns fürdőszobával is helyet kapott, valamint egy dolgozó szoba is kialakításra került.

A családi ház kényelmét számos megoldás teszi kényelmessé és praktikussá!

A 3 rétegű nyílászárók motoros mozgatású redőnyökkel és szúnyoghálóval szereltek. Az épület szellőztetése automatizált légcserélő rendszer segítségével garantált minden évszakban és napszakban. Az egyenletes hőmérsékletet kondenzációs gázkazán és fan coil klíma biztosítja. A mindennapi teendőket tágas és jó felszerelt konyha és a hozzá kapcsolódó spájz segíti, a garázs szintjén lévő háztartási helyiség bőven ad helyet a háztartási gépeknek, vízlágyító berendezésnek és a szennyes ledobó is egyszerűsíti a mosás folyamatát. A garázsban került kiépítésre a légcserélő rendszer vezérlő része.

Az épület számos műszaki eleme telefonon keresztül is szabályozható és vezérelhető!

Az 50 nm alapterületű terasz, bőven ad helyet nagyobb családi összejöveteleknek és grill partiknak is.
A kert hangulatát az ősfák és a dísznövények sokasága teszik teljessé. A telek sarkában elhelyezet tároló házikó és a terasz alatti tároló is egyszerűsíti a kerti berendezések, szerszámok, barkácsgépek elhelyezését.

A hagyományos építési móddal, beton sávalapra épült, prokoncept falazóelem rendszerű családi ház, vasbetongerendás födémmel és cserépfedéssel készült. Homlokzat és a tetőtér 15 cm-es hőszigetelése minden évszakban garantálja az épület kedvező energetikai jellemzőit. A velux tetőtér ablakok árnyékolóval is ellátottak. A 3 rétegű Rehau nyílászárók szintén nagymértékben hozzájárulnak a családi ház alacsony fenntartási költségéhez.

Összességében a sok innovatív műszaki tartalommal és praktikus megoldásokkal megépített családi ház, tágas szobáival és kiszolgáló helyiségeivel, egy jól élhető kényelmes és energiatakarékos otthonul szolgál akár nagycsaládosok számára is. Az optimális teleknagyság, rendezett környezete és a kiváló lokáció teszi teljessé az ingatlan kiválóságát!
Ajánlom mindenkinek aki, kellemes környezetben elhelyezkedő, átgondolt és jól megépített, kényelmes és energiatakarékos innovatív családi házat keres!

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.



Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok