+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Diósd - Eladó Ház


Újépítésű projekt
RANGE PROJEKT
Alapterület
178 m2
Irányár
211.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
319176

ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ DIOSDON

Leírás

ÁRPÁDHÁZ LAKÓPARKBAN!
PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ, LUXUS KIVÉTELEZÉSŰ, MAGAS MŰSZAKI TARTALMÚ , MINIMÁLIS REZSIKÖLTSÉGŰ, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, NAPPALI+5 SZÓBÁS CSALÁDI HÁZ 211,9 M FT-ÉR ELADÓ!

A HÁZ
A földszint előszoba, nappali-konyha-étkező , kamra, előszoba, közlekedő, szoba, háztartási helyiség, zuhanyzó-WC, fürdőszoba-WC (káddal) és a felsőszintre vezető lépcső térből áll.
A nappaliból és a nagyobbik hálószobából kijárat nyílik a 25 m2-es teraszra ahonnan egy lépéssel a saját kertjük kényelmét élvezhetik az itt lakók. Az emeleten 3 szoba és 2 db fürdőszoba-WC került kialakításra. Az ingatlan mellett található családi házzal csak a földszinten, a garázsnál érintkezik, dupla főfalakkal és vastag hangszigeteléssel. Az ingatlanok külön helyrajzi számon lévő, teljesen körbekerített telken helyezkednek el, saját közműórákkal.

MŰSZAKI LEÍRÁS
Az épület vasbeton sávalapra épül, 30-as Porotherm tégla főfalakkal, 10 cm-es vakolt tégla válaszfalakkal, beton födémmel. A homlokzat 15 cm-es dryvit szigeteléssel ellátott, az aljzatra 10 cm-es lépésálló, a lábazatra 10 cm-es xps és a födémre 30 cm-es kőzetgyapot szigetelés kerül. Fehér, műanyag, 3 réteg üvegezésű, hő- és hangszigetelt nyílászárókat építenek be, elektromos redőnykiállásokkal és rejtett redőnytokkal felszerelve. Fehér, műanyag, több ponton záródó, biztonsági bejárati ajtó kerül beszerelésre. A fűtésről és hűtésről egy modern és takarékos, 14 KW-os Immergas hőszivattyú gondoskodik, mennyezet hűtés-fűtés és padlófűtés hőleadással, a meleg víz ellátásért a hőszivattyúra kötött HMV tartály felel. A hőszivattyú a kedvezményes " H " tarifás elszámolással működik, ami a normál tarifás áram áránál sokkal kedvezőbb, 23 Ft/KW, ezért ez a nagy ház a hőszivattyúnak, a "H" tarifának és a vastag szigetelésnek köszönhetően nagyon kedvező rezsiköltségekkel fenntartható. Burkolatok, beltéri ajtók és a szaniterek választhatók.

PARKOLÁS
Az ingatlan elektromos kapuval, térkövezett és fűthető gépjármű behajtóval, valamint motoros garázsajtóval ellátott, kétállásos fűthető garázzsal rendelkezik.

LOKÁCIÓ
Szép, igényes környezetben található, Budapest 15 perc alatt elérhető autóval. Közeliben iskola, óvoda, szupermarket, tömeg közlekedés. Autóval az M0-ás autópálya 5 perc alatt elérhető.

Az ingatlan kulcsrakész átadása 2025 tavaszára várható.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok