+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Diósd - Eladó Ház

Alapterület
121 m2
Irányár
220.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
317770

EGYEDI ÉS MINŐSÉGI CSALÁDI HÁZ DIÓSDON

Leírás

MINŐSÉGI ANYAGOKBÓL MEGÉPÍTETT, EGYEDI TERVEZÉSŰ, EGYSZINTES, NAPPALI+3 SZOBÁS, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ CSALÁDI HÁZ DIÓSD CSENDES, KEDVELT UTCÁJÁBAN ELADÓ 220 M FT-ÉRT.

Az ingatlan saját részre készült 2019-ben, egy meglévő épület teljes felújításával és hozzáépítéssel.

A földszintes épület elrendezése kiváló. Az előtérből nyílik a mosókonyha/gépészeti helyiség, ahol egy vendég mosdó is helyet kapott. A tárolás megkönnyítésére beépített gardrób szekrények állnak rendelkezésre.

Az épület fő hálószobája a hátsó kertre nyílik, saját, káddal és épített zuhannyal felszerelt fürdőszobával rendelkezik, valamint közvetlenül kapcsolódik egy sószoba/infra szauna helyiséghez.
A hálószobához tartozó teraszon egy Spatrend márkájú, szinte új állapotban lévő jakuzzi szolgálja az itt lakók kényelmét.

Az ingatlan másik két szobájának egyikéhez szintén saját, zuhanyzós fürdőszoba kapcsolódik.

Az amerikai konyhás nappali tájolása kitűnő, fekvésének köszönhetően napfényben úszik.

A kert végében egy 40 nm körüli fedett grill terasz, egy kerti tároló, valamint egy gumitéglával burkolt gyerekjátszó található.

Az épület fűtéséről minőségi Wolf kazán gondoskodik padlófűtés formájában, hűtését Fujitsu inverteres klíma biztosítja. Az itt lakók biztonságát mozgás-és nyitás érzékelővel felszerelt riasztó berendezés garantálja.

A szobák és a fürdőszobák marmala márvány burkolatokat, a konyhapultok, a fürdőszobák falai és az ablakkeretek kompozit kőburkolatokat kaptak.
Az épület homlokzatára és a teraszhoz vezető lépcsőfokokra travertin kőburkolat került, a kerítés lábazata és a támfalak provance-i terméskővel burkoltak.

A kertben 2-3 autónak kialakított térköves parkoló található.

A tömegközlekedés remek, az utca végén elérhető buszjárattal Kelenföldre juthatunk be.

A közelben bölcsöde, óvoda, iskola egyaránt megtalálható, csakúgy mint élelmiszer bolt, bevásárló központ, patika és minden egyéb a mindennapi élethez szükséges intézmény és üzlet.

Ajánlom az ingatlant mindazoknak, akik minőségi kivitelezésű, zöldövezeti, csendes családi otthont keresnek, ahová csak beköltözni kell és nem a felújítással foglalatoskodni.

Az épület igény szerint akár teljes bútorzattal is eladó, melynek ára a felek megegyezése szerint alakul.


Kapcsolati adatok

Senye Katalin

Senye Katalin

Kiemelt értékesitő

+36-30-398 8628

kata.senye@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok