+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XXII. kerület, Budafok-Felsőváros
Újépítésű projekt
ÁRVALÁNYHAJ PROJEKT Budafok (CSOK)
Alapterület
103 m2
Irányár
125.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
308677

RENDEZETT KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN, HŐSZIVATTYÚS IKERHÁZ

Leírás

EGYMÁSNAK HÁTTAL (közte garázs) MEGÉPÜLT IKERHÁZ, SAJÁT KERRTEL, FELSZÍNI KOCSI BEÁLLÓVAL, INNOVATÍV FŰTÉSRENDSZERREL!

ÁRVALÁNYHAJ PROJEKT iker Budafok

Budapest XXII. kerület kedvelt Budafok városrész beépült, csendes utcájában, nappali + 3 szobás nettó 92 nm-es belső kétszintes ikerház (18 nm terasszal és 7 nm erkéllyel), nettó 209 nm-es kerttel 125 M Ft-ért eladó!

CSOK és államilag támogatott hitel még igénybe vehető!
Várható átadás 1-2hónap, szerződéskötéstől számolva.
A belső burkolatok, szaniterek a vevő ízlése szerint, mely a vételáron felül számítandó.
Levegő-víz hőszivattyús rendszer garantálja az épület gazdaságos fenntartását.

Budafok nyugalmas és hangulatos százéves múltra visszatekintő városrészén megépült ikerház, elhelyezkedése révén sok szempontból megfelelő választás. Rendezet utcák, könnyű megközelíthetőség, kiváló tömegközlekedés, elérhető közelségbe számos bevásárlási lehetőség!
Az épület saját szépen kialakított kertjén keresztül az ikerházba lépve, tágas előszobán keresztül a nappali-étkező- konyha egy légtérben kialakított hármasába lépünk. A konyha jól elszeparált de még is a fő élettérhez szervesen kapcsolódik. A lépcső alatt kialakított tároló fokozza a lakás jó funkcióját. A kényelmes lépcsőn az emeletre érve, a közlekedőből elérhető szobák a nagy ablakai által világosak, kettő szobája erkélykapcsolatot is biztosít. A fürdőben zuhany és kád is helyet kapott.
A jól megtervezett alaprajz által kiválóan funkcionál az épület.
Műszaki ismertető:
Fűtés: Padló+Radiátor
Daikin Altherma 3 ERGA08EVH/EHVX08S23E6V hőszivattyú
Fehér beltéri falfesték. Nem mosható verzió. Fehér rejtett redőnytok és a dupla lefutó (szúnyoghálónak és redőnynek).
Beltéri ajtóknál csak dekorfóliás átfogó tokos ajtók beszerelése van benne a vételárban. Más fajta és típusú ajtót nem szerelünk be.
Műanyag nyílászárok: 5légkamrás, 76mm tokszélesség , 3rétegű üveg K=0,6 hőszigetelés, keret hőszigetelés:Uf:1,1: komplett
nyílászáró hőszigetelése:Uw=0,96, speciális horganyzott acélmerevítés, ROTO Nt vasalat, hibás működésgátló, 1 ponton kiemelésgátló, szürke gumitömítés, résszellőző funkció
Ablakpárkány: kívül-belül fehér műanyag végzáró profillal.
Felszíni kocsibeálló nem fedett. A terasz térkőből készül. (Szürke térkő amiből a kocsibeálló is készül 10x20x6centis). A válaszfalak 10-es Ytong-ból. A külső fő falak 30-as téglából, ami 10centis hőszigetelést kap. Tetőszigetelés: 30centi Knauf Ins Classic 039 üveggyapot, hőtükrös fólia, diffúziós fólia, cserép+szellőző cserép. Cserép: TERRÁN cserép
Radiátorok: sima lapradiátorok Vogel end Noote termékcsalád
A riasztó rendszer kiépítése és készre szerelése érzékelőkkel és vezérlővel ( DSC1616, 4db infra, 1db nyitás érzékelő és 1db kezelő) együtt. A riasztó szerelést csak a kivitelező által hozott riasztószerelő végezheti. 2db Klíma csövezése (3méter csövezésig) elektromos kiépítéssel együtt. A klíma szerelést csak a kivitelező által hozott klímaszerelő végezheti ez csak a csövezésre vonatkozik a készüléket bármely más szerelő telepítheti. (a készüléket nem tartalmazza a vételár)

A beruházó évtizedes szakmai és építési tapasztalata valamint számos budafoki referenciája is garantálja az ingatlan hosszú távú gondmentes használatát.

Ajánlom minden korosztálynak, akár családosak, vagy idősebb pároknak is ideális. Családtervezők számára a CSOK igénybevétele még kedvezőbb vételárat generál.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.


Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok