+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XIX. kerület, Kispest, Dobó Katica utca
Alapterület
60 m2
Irányár
39.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
309097

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, NAGY TERASZOS

Leírás

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ, JÓ LOKÁCIÓVAL RENDELKEZŐ MÁSODIK EMELETI, ŐSFÁS KÖRNYEZETBEN LÉVŐ LAKÁS!


Birtokba vehető azonnal.
Használt CSOK és Államilag támogatott hitel igénybe vehető!

Budapest XIX. kerületben, az Üllői és Ady Endre út között elhelyezkedő csendes parkosított környezetben elhelyezkedő II. emeleti, nappali + 2 szobás, 55 nm-es lakás 15 nm-es terasszal 39,9 M Ft-ért eladó!


Az ingatlan környezetében számos üzlet, szolgáltatás séta távolságra. A nagy bevásárlóközpontok is néhány percen belül. Az óvoda, iskola és egyéb közintézmények is a közelben megtalálhatók. A Dobó Katica utca környezete rendezett, hatalmas lombos fák teszik hangulatossá az ingyenes parkolást biztosító széles utcákat.

Az épület tágas és világos előterébe lépve, tisztaság és otthonos hangulat fogad. Ez jó gondnokra és közös képviselőre vall. A lakáshoz vezető lépcsőház tiszta, frissen festett. A biztonságot fokozza a függőfolyosón létesített rácsos ajtó. Az ingatlan biztonsági ajtóval felszerelt. Elosztása jó, külön wc és tágas fürdőszoba, valamint gardrób ami még nagyobb komfortot biztosít. Igazi kuriózum a hatalmas terasz, valamint a társasház elszeparált belső udvara, ami impozáns és termetes fákkal benőtt. A lakás keleti és nyugati irányból is megkapja a napfényt.

A társasház csúsztatott zsalus módszerrel épült az 1970-es években. Szerkezete stabil. Házközponti fűtésrendszer szolgáltatja a meleget, radiátoros hőleadókon keresztül. Az épület közös közműhálózata folyamatos felújításokon megy át. A társasház anyagi helyzete rendezett.
A közelmúltban elvégzett felújítások: víz főnyomócső és szennyvízcsatorna csere. Mozgásérzékelős világítás.

Tervezett felújítások: strangok cseréje, függőfolyosók újra kövezése, kamera rendszer kiépítés

A lakás közös költsége 31 e Ft ami tartalmazza a fűtés átalányt (többlet fogyasztás a fűtőtesteken elhelyezett egyedi mérőkkel), a meleg víz fogyasztást, a felújítási alapot, szemétszállítást, közös területek takarítását és világítását.
Gáz fogyasztás 1200 Ft/hó átalányban, villany és víz fogyasztása mérőóra szerint.

Tárolási lehetőség közös zárható tárolóban.


Összességében a lakás egy jó elhelyezkedésű és rendezett társasházban található. Két égtáj felé néz. Biztonságos és barátságos környezetben. Műszaki állapota jó. Kedvező és kiszámítható a fenntartási költség. Ajánlom minden korosztálynak és a jó kiadhatóság miatt befektetésnek is ideális!

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok