+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Madárhegy, Felső határút
Újépítésű projekt
SASAD RESORT ÉS MADÁRHEGY TERRACE
Alapterület
47 m2
Irányár
300.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
316154

Teljesen felszerelt azonnal költözhető 2 szobás panorámás lakás Madárhegyen

Leírás

TELJESEN FELSZERELT, NAPFÉNYES PANORÁMÁS LAKÁS MADÁRHEGYEN KIADÓ.
AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

ÚJBUDA méltán közkedvelt részén, MADÁRHEGY - SPANYOLRÉTi részén, EXKLUZÍV KÖRNYEZETBEN, a SASAD RESORT SUN Lakóparkban, DNY-i tájolású panorámával, 3. emeleti nettó 47 nm alapterületű 2 szobás lakás 12 nm teraszkapcsolattal 300e Ft/hó-ért kiadó

A lakás a képeken látható állapotban felszerelt, tehát egy bőrönddel költözhető. A teljesség igénye nélkül minden megtalálható benne (bútorok, ágy, kanapé szekrények, terasz ülőgarnitúra, TV, gépesített konyha, evőeszközök, tányérok, poharak, mosógép).
Az ingatlan frissen felújított, minden berendezés teljesen új, frissen festve várja új lakóját.

A csendes, nyugodt, zöld környezetben kiváló minőségben megépült, 4. emeletes LIFTES társasházban található, igényes kialakítású LAKÁS elrendezése kiváló.

A biztonságos, ízléses, zárt lépcsőházból a praktikus beépített szekrényekkel kialakított előszobába érkezünk. Jobbra a zuhanyzós fürdőszoba mosógéppel, és a külön WC található. A lakás központi részén elhelyezkedő teraszkapsolatos amerikai konyhás nappali hatalmas nyílászáróinak köszönhetően barátságos, napfényes. A teraszon kerti bútor és napernyő található, a padló wpc-vel és műfűvel van borítva, nagyon hangulatos és barátságos, naplementék láthatóak a délnyuagti tájolásnak köszönhetően. A konyha minden háztartási gépet tartalmaz ( beépített hűtő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, főzőlap, villanytűzhely, páraelszívó). A nappaliból egy jó méretű hálószoba helyezkedik el, szintén teraszkapcsolattal.

A Sasad Resort épületeit gondozott, parkosított, pihenő padokkal ellátott közös használatú zöld kert veszi körbe.

A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja. A fűtés a felszerelt egyedi mérők szerint, fogyasztás alapján kerül elszámolásra, költsége télen is pár ezer fortint, melyet számlákkal tudunk igazolni.
A nyílászárók hálószobában elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.
A nappaliban magas minőségű klímával, video kaputelefonnal és riasztóval rendelkezik.

A lakás minimum 1 évre kiadó, 2 havi kaucióval és az első havi lakbérrel azonnal költözhető.
Kisállat nem hozható.
Bérleti díj 300e Ft/hó.
Közös költség 22e Ft.
Rezsiköltség minimális. (minden saját mérőóra alapján kerül elszámolásra)

Különlegesség, hogy mindössze egy utcányira fekszik a SASAD RESORT SAJÁT ÉLMÉNYPARKJA, mely egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagja számára, több mint 8000 négyzetméteren. A kizárólag a lakók által használható parkban megtalálható sportpálya (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal, játszóterek, pihenőpark piknik-helyszínekkel és grillező helyekkel.

A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kedvező elhelyezkedésnek köszönhetően nagyszerű intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A városrészben több jó nevű oktatási intézmény is van. A szomszédos Gazdagréten rendelkezésre áll posta, orvosi rendelők, gyógyszertár, buszmegállók. A közelben kisebb boltok, és szupermarketek megtalálhatóak (CBA, ALDI, SPAR). Az ELEVEN Center bevásárló központ és a Budaörsi hipermarketek (Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Dechatlon, XXXLutz) 5 percnyi távolságra vannak autóval.

A belváros (Ferenciek tere) közvetlen járattal 15 perc alatt megközelíthető, közvetlen buszjárattal elérhető a Kelenföldi és a Déli pályaudvar metróállomás, (M4-es metró vagy a 8E, 53, 108E, illetve 139 –es autóbuszok egyikével), a közeli M1 és M7 autópályákról pedig a teljes nyugati régióba eljuthatunk a városközpont érintése nélkül.


Az ingatlan ideális választás azok számára, akik rendezett kertvárosi környezetre vágynak, mégis elérhető távolságra szeretnének maradni a város nyüzsgésétől.


Amennyiben a lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok