+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Spanyolrét
Alapterület
75 m2
Irányár
129.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
316364

CSENDES, PANORÁMÁS PENTHOUSE LAKÁS

Leírás

CSENDES, PANORÁMÁS PENTHOUSE LAKÁS

XI. kerület kedvelt részén, Spanyolréten (Madárhegy szomszédságában), amerikai konyhás nappali + 2 szobás, 180 fokos ÖRÖKPANORÁMÁS nettó 75 nm-es penthouse lakás 129 M Ft-ért eladó.
A liftes ház 3. és egyben legfölső emeletén található, nyugati tájolású, jó állapotú, belső kertre néző lakás 2009-ben épült. A szobákban fa parketta van, a vizes helyiségekben kő. A fürdőszobában kád van. A konyha mellett hasznos kis kamra található.
A 22 nm-es, a lakás teljes hosszában elnyúló terasz, ahonnan gyönyörű a panoráma a budai és a budaörsi hegyekre, romantikus naplementés vacsorák, borozások ideális helyszíne.
A teraszra az összes szobából ki lehet jutni.

A közös költség 52.000 Ft/hó, amiben benne van a fűtés és hideg/meleg víz fogyasztása is (ez, természetesen, a fogyasztási szokásoktól és a fűtés intenzitásától függően változhat).

EXTRÁK
elektromos redőny
szúnyogháló
reluxa
2 m széles motoros napellenző
2 db klíma

PARKOLÓ, TÁROLÓ
A lakáshoz tartozik egy teremgarázsbeálló (8 M Ft) és egy 8 nm-es tároló (3 M Ft). Az ingatlan vételára ezekkel együtt 140 M Ft.

LOKÁCIÓ, INFRASTRUKTÚRA
Közlekedés, tömegközlekedés kiváló (buszmegálló 300 m). Kelenföldi pályaudvar autóval 6 perc, a budaörsi bevásárló központok szintén ennyi.
Oktatási, egészségügyi intézmények, egyéb szolgáltatások garmada 5 perces távolságon belül.

Bővebb információért várom hívását.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok