+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Gellérthegy
Alapterület
335 m2
Irányár
699.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
249157

KÜLÖNLEGES HANGULAT, CSEND, KURIÓZUM

Leírás

GELLÉRT-HEGYI ELEGÁNS VILLAÉPÜLET, BELSŐ KÉTSZINTES LAKÁSA KERTKAPCSOLATTAL, PÁRATLAN HELYEN!

Budapest méltán kedvelt és világhírű Hotel Gellért és Gyógyfürdő szomszédságában, 2000 nm-es ősfás parkosított telken, 1895-ben megépített villa, panorámát adó, egykor főúri, N + 6 és fél szobás összesen 335 nm-es (duplex) villalakása 699 M Ft-ért eladó!

A jelenleg többlakásos társasházként működő villában, a történelem számos kiemelkedő alakja fordult meg, vagy lakott az elmúlt több mint 100 év során.
A magasföldszinten elhelyezkedő, délkeleti tájolású, dupla terasszal és téli kerttel rendelkező lakás, egyedi kilátással bír a Szabadság hídra és a Gellért Szálló épületére. Parkosított, ősfás kertje fokozza az elegancia érzetét, ami közvetlen kapcsolódik a főúri lakás alsó szintjén lévő 90 nm-es lakáshoz.
A 410 cm-es belmagasságú lakás tágas szobái, a gránit és tölgyfa burkolatok, a csodálatos cserépkályha, különleges pozitív érzést és hangulatot sugároznak. Az alsó és felső szint egy belső csigalépcsőn kapcsolódik egymáshoz. Jelenleg nincs össze nyitva, így akár teljesen külön ingatlanként is funkcionálhat a kertkapcsolatos félszuterén lakás, mely 320 cm-es belmagassággal rendelkezik.
Műszakilag folyamatosan karbantartott, fűtése és melegvíz ellátása egyedi nagy teljesítményű, korszerű kondenzációs gázkazánnal biztosított. A tároló és egyben kazánházban kialakított rendszer innovatív vezérlési rendszerrel működik, a több száz literes hőtárolós puffer tartályok segítségével. A lakás napsütötte télikertje 4 db elektromos mozgatású modern naphálóval van szerelve. A lakás mindig optimális hőérzetéről, teljesítményében kiváló klímaberendezés gondoskodik.

Az alsó szinten található lakrész minden helyisége egyedi és különleges. Klímája, elhelyezkedéséből adódóan mindig kellemes. Közvetlen kertkapcsolata még inkább összeköti az itt lakót a rendkívül hangulatos park jellegű kerttel. A mellékelt fotók jól szemléltetik a helyiségek különleges hangulatát.

Az ingatlanhoz megvásárolható egy 30 nm-es, padlófűtéssel ellátott, komfortos (víz, villany, csatorna) dupla garázs.
Ára: 40 M Ft.

Ajánlom mindazoknak, akik sok szempontból páratlan ingatlant keresnek. Elhelyezkedése, adottságai, mérete, és exkluzivitása mind az egyedisége mellett szól.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Ha máris felkeltette az érdeklődését és megnézné, akkor keressen most! Készséggel várom hívását.

Ingyenes, teljes körű hitelügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok