Budapest XI. kerület
Madárhegy

169.900.000 Ft

456.720

MADÁRHEGY PENTHOUSE

ID: 297544
Eladó Lakás / Tégla
Budapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó Lakás

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 1112 Budapest XI. kerület
(Madárhegy)
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / TéglaAlapterület 121 m2
Szobaszám 4Építés éve 2011
Tulajdonjog / bérleti jog TulajdonjogÁllapot Újszerű
Komfort LuxuslakásTetőtér Penthouse
Szintek száma az épületben 3 szintesEmelet 2. emelet
Fűtés Gáz - cirkóBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön is egyben isTerasz 40 m2
Akadálymentesített NemKertkapcsolatos Nem
Honnan nyílik LépcsőházbólKilátás Panorámás
Udvarra néző
Tájolás délnyugat
Parkolás Teremgarázs
Extrák Légkondicionáló
Gépiesített
Beépített konyha
Amerikai konyhás
Tehermentes
Alacsony rezsi

Leírás

MADÁRHEGYEN N+3 szobás PENTHOUSE lakás , 40 nm-es terasszal.


Egy nagyon jó minőségben épült, kifejezetten igényes anyagok felhasználásával, összesen 3 lakásos társasház, amelynek minden szintjén egy-egy külön helyrajzi számon lévő ingatlan található. A kert 3 részre van osztva az alapító okirat alapján, de a valóságban egy nagy összefüggő zöld az egész. A lakáshoz papíron 142nm tartozik. Kívülről a ház le van szigetelve, így nagyon jó az energetikája.

Lakás:
A lakás a teljes felső felső emeletet elfoglalja. A lakás nettó alapterülete 101nm. A bejárat egy hosszú előszobába vezet, amelyről jobbra a két fürdő valamint a kamra nyílik, balra pedig a hálószobák.
Az előszoba végén található a tágas amerikai konyhás nappali egy kis dolgozó sarokkal. A nappaliból két ajtón keresztül is kijuthatunk a hatalmas 40nm-es D-DNyi fekvésű teraszra, amelynek árnyékolásáról egy design díjas napernyő gondoskodik - gyakorlatilag egy további szobaként használható teret biztosít, mivel 3 oldalról zárt helységgé alakítható.
A lakás minden helységében szúnyoghálóval ellátott alu redőnyős egyedi készítésű fa nyílászárók találhatóak. A nappaliban elektromos mozgatásúak a rolók.
A lakásban felhasznált burkolatok jó minőségűek, csakúgy, mint a konyhai gépek. Nyáron ugyan csak ritkán van rá szükség, de a hűtésről két beltéri egységes split klíma gondoskodik, míg a fűtést és a melegvizet egy Buderus kazán állítja elő. Rezsije alacsony, a fűtés a leghidegebb hónapokban sem ment 17 eFt fölé.
A közös költség magába foglalja a szemétszállítás, ház villany és víz fogyasztását (öntözőrendszer), a ház es a lakások biztosítását valamit a kertész díját)
A lakáshoz tartozik egy kb 4 nm-es saját taroló, egy teremgarázs hely, valamint egy kültéri beálló, ezek vételáron felüli értéke 15 mFt.

Környék:
A környék csendes, nyugodt, rengeteg zölddel, kis patakkal és erdővel. A tömegközlekedése kiváló, 500 méterre buszmegállók, amelyek akár a belvárosba akár Budaörsre is elvisznek.