+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Sasad
Alapterület
140 m2
Irányár
155.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
287907

MEDENCÉS HÁZBAN N+3 SZ, TERASZOS, DUPLEX LAKÁS

Leírás

SASAD KEDVELT RÉSZÉN, CSENDES UTCÁBAN, NAGY KERTTEL, MEDENCÉVEL ÉS SZAUNÁVAL RENDELKEZŐ LIFTES TÁRSASHÁZBAN ELADÓ EGY 140 NM-ES, N+ 3 SZOBÁS, TERASZOS DUPLEX LAKÁS, 155 M FT-ÉRT

A 2002-ben épült, 2x7 lakásos társasház épületei szépen karbantartottak. Belső, intim kertjében minden megtalálható, ami egy igazán luxus életérzéshez elengedhetetlen. Hatalmas úszómedencéje mellett szauna részleg is helyet kapott a hozzá tartozó zuhanyzóval.

A belső két szintes lakás újszerű állapotú, praktikus kialakítású, nappalija és terasza a belső kertre és a medencére néz.

A bejárati szinten helyezkedik el egy napfényes, amerikai konyhás/étkezős nappali, melyhez kapcsolódik egy 15 nm-es, hangulatos terasz. Ezen a szinten található még egy hálószoba saját fürdőszobával, valamint egy mosókonyha is.

Az ingatlan emeletén további két tágas hálószoba, egy zuhanyzóval és káddal is felszerelt fürdőszoba és mellékhelyiség került kialakításra.

A lakás felszereltségét tekintve is kiváló, minden szobája klimatizált, beépített bútorokkal felszerelt, nappalijában kandalló kiállás is rendelkezésre áll. Nyílászárói elektromos redőnyökkel felszereltek. Konyhája gépesített (mosogatógép, indukció főzőlap, beépített hűtő).

A lakáshoz tartozó teremgarázs hely, valamint a 10 nm-es tároló helyiség a vételáron felül további 10 M Ft.

Így az ingatlan teljes vételára: 165 M Ft.

A közlekedés kitűnő, a MOM Park valamint az M1/M7 autópálya kivezető szakasza pár perc alatt elérhető, buszmegálló néhány perc séta távolságra található.

Ajánlom az ingatlant mindazoknak, akik szeretik a wellness életérzést, a nyugalmat, kertvárosi környezetre vágynak, mégis elérhető távolságra szeretnének maradni a város nyüzsgésétől.

Kapcsolati adatok

Senye Katalin

Senye Katalin

Kiemelt értékesitő

+36-30-398 8628

kata.senye@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok