+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XI. kerület, Sasad
Alapterület
215 m2
Irányár
228.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
319355

SASADI VILLA INTIM KERTTEL

Leírás

SASADI VILLA INTIM KERTTEL

XI. kerület elegáns részén, Sasadon, családi házas, kellemes utcában 215 nm-es, N + 4 szobás kétszintes családi ház 228 M Ft-ért eladó.

EMELET
A bejárat az emeleten van, mely megoldás különleges eleganciát ad az amúgy is mutatós, mediterrán hangulatú villának. A fő terek is az emeleten vannak: nappali, 2 szoba, étkezős konyha, fürdőszoba, vendég WC és kamra. A nappaliból szárnyas ajtó nyílik a fedett teraszra, amely a teljes mértékben intim kertre néz. A teraszra még a nappali melletti szobából is ki lehet jutni.

FÖLDSZINT
A földszinten, a jelenlegi elrendezés szerint amerikai konyhás nappali, 1 szoba, fürdőszoba szaunával, WC, tároló és kazán van. A földszinti szoba előtt fedett terasz húzódik, majd a kert, ahova erről a szintről van kijárat.
A garázs is a földszinten található, mely momentán nem rendelkezik közvetlen lakáskapcsolattal, de ezen, mint annyi minden máson is, kedvére változtathat az új tulajdonos.

TETŐTÉR
A tető beépítése lehetséges, a beépítésével kb. 85 nm plusz tér nyerhető, 1.70 m-től számítva.

JELLEMZŐK
A ház 1938-ban épült, 30 cm-es téglából.
szigetelés: 6 cm nikecell
2001-ben nagy felújításon esett át (ablakcsere, ácsmunka, csatornahálózat felújítása, fűtési rendszer újra építve, német öntöttvas kazán)
Az emeleti szobákban eredeti parketta van (csodás!)
4 db beltéri klíma (York) 2 db kültérivel

KEDVENCEM
Kedvencem a nyugati homlokzatra helyezett kerek bevilágító ablak, amely úgy világítja be délután az előteret, mintha égne bent a lámpa!

FONTOS
Fontos megjegyezni a rezsit illetően, hogy energetikailag (de csak energetikailag!) 2 külön lakásnak számít!

KERT
Hatalmas fenyőkkel díszített kert öleli körbe a házat. A kert nagyobb része a ház mögött található, teljesen csendes, intim. Vidám társasági összejövetelek helyszíne volt, melynek hangulatát tovább fokozta a csobogó, aranyhalas tavacska.
A kert mérete kb. 400 nm. A teljes telek 523 nm.

PARKOLÁS
Egyállásos garázs és a garázs előtt felszíni beálló. A környék nem fizető övezet, a ház előtt is lehet parkolni.

KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA, KÖZLEKEDÉS
Kívánni sem lehet jobbat. Kertvárosias környezet szinte már-már belvárosi infrastruktúrával, közlekedéssel.
Busz- és villamos megállók gyalog 3 percre, iskola, orvosi rendelő, játszótér, kisebb üzletek szintén. A MOM Park autóval 5 perc, ismertebb élelmiszerüzletek dettó. Budaörs bevásárló központjai 8 percre, Balaton 1 óra.

AJÁNLÁS
Ajánlom mindazoknak, akik igénylik a kellemes, elegáns környezetet és szeretik a klasszikus vonalakat. Magánemberek szerethető új otthona, illetve cégek, szolgáltatók, intézmények illusztris irodája, rendelője lehet.

Bővebb információért várom hívását.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok