+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Ház

Alapterület
222 m2
Irányár
289.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
291364

FELSŐ KERTVÁROSBAN TÖBBGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ

Leírás

Budaörs felső kertvárosában,karnyújtásnyira Madárhegytől eladó egy 1318 m2-es telken megálmodott többgeneráció együttélésére alkalmas netto 222 m2-es 5+ 2 félszobás családi ház 289 Millió Forintért.

Földszinten egy nagy terekkel rendelkező, világos 146 nm-es lakás található. Nappali-étkező-konyhája nagy méretű, eltolható nyílászárókkal van felszerelve,ahonnan egy 18 és egy 55 nm-es fedett teraszra is kijuthatunk. Utobbi kandallóval felszerelt,így egész évben ki lehet használni. Ezen kívül 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, mosókonyha, gardrób és kamra is helyet kapott.

Az emeleten további 2, egyenként 33 nm-es különálló lakás helyezkedik el (háló, nappali, konyha-étkező, fürdőszoba), melyekhez belső lépcsőház vezet fel,de külső képcsőn is meg lehet közelíteni. Az emeleti lakásokhoz tartozik egy részben fedett, 50 nm-es közös terasz,majd mindezek felett + 20 nm-es panoráma terasz és járható padlás található.

A gyönyörűen parkosított kertet automata kerti világítás és csobogós sziklakert teszi hangulatossá. 2 db feszített víztükrű kerti medence ( 40 és 110 nm) biztosítja gondataln kikapcsolódás élményét,melyekből az egyik fűthető.

Parkolásról egy hatalmas 80 nm-es fűtott garázs gondoskodik,ami föllött padlás helyezkedik el. A kert hátsó részében helyezkedik el egy különálló 18 nm-es tároló melyben fűtés, zuhanyzó, WC, kézmosó is van.

Műszaki paraméterek:

- Ariston kazán biztosítja a padló,mennyezet,fal fűtését
- Nappaliban kandalló
- hűtésről Fujitsu hőszivattyú gondoskodik
- 20 cm-es dryvit hőszigetelés
- 3 rétegű üveg nyílászárók
- központi porszívó
- automata aluredőnyök
- központi szellőző

A környék igen kedvelt,csendes,elegáns családiházas övezet,panorámás környezetben.
Kitűnő a közlekedés autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.
Megtekinteni rugalmasan lehetséges.

Kapcsolati adatok

Kósa-Bakonyvári Noémi

Kósa-Bakonyvári Noémi

Értékesítő

+36-30-852 3110

bakonyvari.noemi@madarhegyingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok