+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Iroda

Alapterület
201 m2
Irányár
199.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
319978

IRODÁNAK, KÉT LAKÁSOS CSALÁDI HÁZ, A SASAD RESORT VONZÁSÁBAN!

Leírás

NAPELEMMEL SZERELT, KETTŐ LAKÁSOS HÁZ, CÉGKÖZPONTNAK, IRODÁNAK, HANGULATOS KERT, NAGY TERASZ!

KIVÁLÓ TÁJOLÁSÚ, KÉT GENERÁCIÓS, KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉSŰ, ALACSONY FENNTARTÁSÚ!


Budaörs alsó kertvárosi részén, a Sasad Resort szomszédságában összesen 201 nm-es, két lakást magába foglaló családi ház, irodai hasz osítasra kiváló adottságokkal (146 nm-es nappali + 3 és félszobás nagy fedett 24 nm-es terasszal, és 43 nm-es földszinti garzonlakással) vállalkozásnak helyet adó 30 nm-es épülettel, 500 nm-es saját leválasztott telekrésszel 199 M Ft-ért eladó!

Költözhető 3-4 hónap alatt.
Hitelezhető, használati megosztás van, saját közmű órák, teljesen különálló családi ház.

A 11. kerülettel határos részén elhelyezkedő családi ház rendezett kertvárosi utcában fekszik. Az ingatlanhoz érve, a kiskapun át hangulatos és mutatós előkert fogad, dísznövényekkel, tavacskával és az azt átívelő boltíves híddal, melyen áthaladva fedett és tágas teraszra érkezünk. A teraszon áthaladva érkezünk a lakások bejárataihoz. A külön bejárattal rendelkező földszinten kialakított, fiatalos hangulatú … n-es garzonlakást, ahol helyet kapott a teljes épület fűtését biztosító gázkazán és a használati meleg vizet biztosító hőtárolós gázbojler is.

A belső kétszintes nagyobbik lakásba bejáratán át, tágas előszoba fogad az emeletre vezető lépcső impozáns látványával. A földszinten kialakításra került és megújított wc és külön zuhanyozós fürdőszoba. Az előszobából a kandallóval büszkélkedő nappali-étkező és magas pulttal kialakított konyha triója tárul elénk. A konyhához kapcsolódik egy szépen bepolcozott spájz. A nappaliból a fedett terasz irányába is biztosított a kijárás. Az otthonos hangulatot árasztó nappali egyenletes hőmérsékletéről hideg időben a padlófűtés és egy mutatós kandalló is gondoskodik. Forró nyári napokon a napelemmel is megtámogatott klímaberendezés biztosítja a megfelelő hőmérsékletet.

A kényelmes és kerámia burkolattal ellátott lépcsőn az emeleti szintre érkezve gardrób és külön wc helyiség nyílik a tágas közlekedőből. Innen nyílnak a szobák és a masszázs káddal rendelkező mediterrán hangulatot adó fürdőszoba is. A klíma itt is optimalizálja a szobák hőmérsékletét.
Külön kiemelem a rendkívül hasznos és jól pakolható 30 nm-es tárolót, ami szintén az emeleti közlekedőből érünk el és a földszintes garzonlakás feletti tetőtérben lett szépen kialakítva.

Összességében a 90-es évek elején megépített családi ház mára már több szempontból is ideális, hiszen az utólag kialakított garzonlakás és a 30 nm-es melléképület, mely jelenleg is vállalkozásnak ad helyet, komplexebb használatot biztosít, mely bevételi forrást is adhat új tulajdonosa számára. Nem elhanyagolható, hogy a megújuló energia (napelem rendszer) felhasználása, rendkívüli nagymértékben járul hozzá a családi ház költséghatékony fenntartásához. Az épület elhelyezkedése is több szempontból ideális. A gyorsan elérhető kiváló tömegközlekedés, karnyújtásnyira lévő és minden igényt kielégítő szolgáltatások, kereskedelmi és kulturális egységek, valamint a vadregényes természet közelsége is kuriózumnak mondható.
Műszaki jellemzők:
A családi ház 1991-92-től kezdődően a terveknek megfelelően 2004-ig nyerte el a mai formáját és funkcióját. A hagyományos építési móddal, beton sávalapra, megfelelő vízszigetelések alkalmazásával a földszinten 38-as, az emeleti (tetőtér beépítéses) részen 30-as téglafalazattal készült. A tetőszerkezet gomba és tűz gátló kezelést kapott, fedése betoncseréppel valósult meg. A falazat perlites hőszigetelő nemes vakolatot kapott, a tetőtér 10-15 cm-es hőszigetelő paplannal lett kialakítva.
Az épület fűtésrendszere gáz központi 2022-ben újonnan felszerelt Bosch kazán, padlófűtéssel kialakítva. A nappaliban a fatüzeléses kandalló is jó alternatíva nagyobb hidegek esetén. A hűtésről
inverteres klímaberendezések gondoskodnak, melyek költséghatékony működtetését 9 kw-os napelem rendszer támogat, ami éves szaldó elszámolással van telepítve.
A két generációnak helyet adó családi ház villamos energia igényét 3x25 Amper és éjszakai áram bekötés biztosítja.
A használati meleg víz Ariston gáz üzemű kb.200l-es hőtárolós bojlerből nyerhető.
A vállalkozásnak helyet adó melléképület padlófűtés rendszere kiépítve. Jelenleg hűtő-fűtő klíma gondoskodik az épület egyenletes hőmérsékletéről.
Riasztó rendszer van, kaputelefon van, díszburkolattal ellátott felszíni gépkocsi beálló van, eltolható és automatizálható nagykapu van, kerti öntőző kiépítve. Internet-tv előfizetés több szolgáltatótól is igénybe vehető.
A garzonlakás néhány éve teljes felújításon esett át, modern burkolatok és korszerű nyílászárók beépítésével.
Jelenlegi rezsi költségek a teljes ingatlanra:
Gáz fogyasztás évi 300 e. Ft körül alakul.
Villany fogyasztás éves szinten szaldó elszámolással 0 Ft.
Víz-csatorna díj össz 7 e. Ft /hó.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akik egy kertvárosi környezetben, szépen benapozott, több funkciónak is megfelelő, sok szempontból jó elhelyezkedésű, gondosan megépített és ideális beosztással rendelkező kényelmes családi házat keres, alacsony fenntartási költséggel, hosszú távú megbízható működéssel.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok