+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Ház

Alapterület
306 m2
Irányár
285.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
315462

LEGJOBB LOKÁCIÓ, TÁGAS TEREK, A+ ENERGETIKA

Leírás

KIVÁLÓ TÁJOLÁS, LUXUS ÉRZETET ADÓ KÉNYELMES ÉS TÁGAS TEREK, SZÉP KERT, DUPLA GARÁZS, ENERGIAHATÉKONY MEGOLDÁSOK!

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

Budaörs keresett és kedvelt (GANZ) kertvárosi részén, rendezett és csendes utcában, kényelmes behajtóval a dupla garázshoz, összesen 302 nm-es (202 lakótér és 100 nm-es garázs, wellness, szabadidő helyiségek, 12nm terasz, 8 + 2 nm erkély) nappali 4 szobás családi ház, A+ energetikával, 1018 nm-es telekkel 293 M Ft-ért eladó!


Budaörs felső kertvárosi területe, közel fekszik a főváros XI. és XII. kerületéhez. Ezen oknál fogva is mindig népszerű része volt a településnek. Az utóbbi évtized ingatlan fejlesztései erre a területre is jelentősen kihatottak. Nagyon jó értéktartó és ingatlanpiaci szempontból jól értékesíthető lokációban találjuk az ezredfordulóban épített, jól élhető és minden igénynek megfelelő családi házat.
Gépkocsival érkezve, az automata kapun belül is leparkolhatunk, ha ép a garázsban kettő nagyobb méretű autó áll. Innen a parkosított, fenyőfákkal és dísznövényekkel telepített kertből az épület főbejáratán át tágas előszoba lépünk. Itt rendelkezésre áll egy vendég wc és kádas fürdőszoba is. Az előszobán át a hatalmas méretű nappali-konyha-étkező hármasa fogad. Helyet kapott egy mutatós kandalló és a benapozott terasz is szorosan kapcsolódik a fő élettérhez. A nagy konyha bőségesen ad helyet méretes étkezőasztal számára is. Innen is kijuthatunk a teraszra, ahol a díszcserjék és egyéb növények pompája megnyugtató látványt nyújt. A kert lépcsős kialakítása jól bontja a területet többrétű használat céljára.
Az egyedi gyártású minőségi faburkolattal ellátott lépcső biztosítja a garázs-wellness rész és az emeleti szobák megközelítését. Az emelet elegáns hatással bír, ami a manzárd tetős megoldásnak köszönhető. A szobák teljes értékűek, tetőtér érzet nincs. Az erkélyekről pompás kilátás nyílik a Tétényi-fensík irányába.

Az ingatlan lehetőséget ad több szoba kialakítására is.

Az elmúlt évtizedben korszerűsítések történtek az ingatlan fűtés és hűtés rendszerén. Így kapott A+ energetikai bizonyítványt.
6,5Kw-os napelem rendszer telepítve. 8kw teljesítményű klímaberendezés, Inverter 10kw-ig bővíthető. Hűtő-fűtő klíma az emeleten légbefúvókkal kiépítve.
Kondenzációs gázkazán biztosítja a használati meleg vizet és gondoskodik a fűtésről, padló és radiátoros hő leadással. Az épület 38-as porotherm téglafalazata garantálja a hatékony hő megtartást. Árnyékolást motorizált, automata redőnyök biztosítják.
3×32 Amper minden elektromos igényt kielégít. Ráadás 3x32A vezérelt elektromos merő. Garázsban lehetőség elektromos autó töltésére.
A biztonságról riasztórendszer gondoskodik.
A családi ház zsindely fedést kapott. A héjazat alatt 20 cm hőszigetelés.
A nyílászárók dupla thermo üvegezésű, korszerű műanyag szerkezetűek.

Összességében egy kiválóan tájolt, körbenapozott családi ház, kifogástalan kertvárosi környezetben, amely rendelkezik minden olyan tulajdonsággal (megfelelő méretű szobák, számos kiszolgáló helyiség, jó elosztás, kényelmes garázs, megújuló energia felhasználás) ami szavatolja a család minden tagja számára egy igazi otthon hangulatát és kényelmét!

Jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik egy minden igényt kielégítő, nagyon jó környezetben elhelyezkedő, értéktartó, jó elosztású családi házat keresnek!


A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok