+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Iroda

Alapterület
59 m2
Irányár
74.340.000 Ft
Hirdetés azonosító
299865

ÖNÁLLÓ IRODÁNAK , KERTAPCSOLATOS, DUPLEX ÉPÜLET

Leírás

ARANYESŐ PROJEKT BUDAÖRS DUPLEX

KÖZPONTBAN, IRODÁNAK ALKALMAS ÖNÁLLÓ ÉPÜLET KERTKAPCSOLATTAL, SAJÁT KIS KERTTEL!

Budaörs centrumánál új építésű belső kétszintes, kertkapcsolatos, 59 nm-es N + 2 szobás ház, (irodának, szolgáltatásnak ideális) lekerített 50 nm-es udvarral 74,34 M Ft-ért eladó!

Átadás: 2 hónapon belül

Budaörs központi részén található az ingatlan, ritkaság az újépítésű házak piacán! Takaros kis épület, klasszikus megjelenés, optimális elosztás.
Az ingatlan saját leválasztott udvarán át, az épület földszintjén, a fő életteret adó nappali-konyha-étkező együttes előterébe lépünk. Innen jutunk az emeleti szobákhoz, melyek erkélykapcsolattal rendelkeznek, valamint a fürdőszoba WC-vel is ezen a szinten lett kialakítva. A földszinti részen a lépcső alatti tároló is fokozza a komfortot. A nappali, teraszon át kapcsolódik a füves kertrésszel.

Az épület 30-as téglafalazata 10 cm homlokzatszigetelést kapott, 3 rétegű thermo üvegezésű műanyag nyílászárók, melyek redőnnyel szereltek. Az ingatlan kulcsrakészen kerül átadásra.

Választható beltéri ajtók, hideg és meleg burkolatok, szaniterek és csaptelepek. Konyhabútort nem tartalmaz. Fűtése gáz kondenzációs fali kazánnal, padlófűtéssel szerelve. A használati melegvizet is a fali kazán szolgáltatja.

A beruházó több évtizedes tapasztalata és számos budaörsi referencia is garantálja az ingatlan hosszú távú gondmentes használatát.

Rendkívül jó elhelyezkedése miatt ajánlom befektetőknek, kis családosoknak, család tervező pároknak, vagy akár idősebb korosztálynak is.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok