Budaörs

117.000.000 Ft

294.466

POMPÁS KERT, KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS

ID: 281584
Eladó Ház / Családi ház
Budaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó HázBudaörs Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 2040 BudaörsTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 146 m2
Szobaszám 3Építés éve 1950
Költözhető azonnalSzerkezet Egyéb
Telek terület 529 m2Állapot Jó állapotú
Komfort ÖsszkomfortosSzintek száma az épületben 2 szintes
Fűtés Gáz - cirkóBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön is egyben isErkély Igen
Terasz 6 m2Akadálymentesített Nem
Kilátás Udvarra néző
Kertre, parkra néző
Utcára néző
Tájolás északnyugat
délkelet
Parkolás 1 állásos garázsParkolás benne van az árban Igen
Extrák Amerikai konyhás
Tehermentes
Terasz

Leírás

CSENDES RENDEZETT UTCA, DÉL-KELETI TÁJOLÁS, KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉS, BŐVÍTHETŐ!

Budaörs óvárosi elhelyezkedésű, felújításon átesett összesen 146 nm-es N + 2 szobás családi ház, garázzsal, parkosított kerttel, 529 nm-es telken 117 M Ft-ért eladó!
Azonnal költözhető!

Az ingatlan antik hangulatát megőrizve, 2008-ban került megújításra. Az ingatlan hangulatos udvarán át az ingatlanba lépve, a tágas előszobán át jutunk a 35 nm-es nappali-étkező-konyha egységébe. Innen kapcsolódik a fürdőkádas fürdőszoba, ami a terasszal és kertkapcsolattal rendelkező nagy hálóból is megközelíthető. A kisebbik szoba szintén a növényekkel körbenőtt kertre néz. A dél-keleti tájolásnak köszönhetően, mindkét szoba napfényes. A nappali ablakait reggeli és a délutáni órákban süti a nap.
A családi ház alsó szintje is megújult. Itt kapott helyet a kondenzációs gázkazán. Nem csak a fűtés rendszere, hanem az épület villamos hálózata is megújításra került. Az épület víz és hőszigetelése is megtörtént. Az alsó szint jelenleg hobby tevékenységre kiváló. Igény szerint vállalkozásnak is helyet adhat.
műszaki össszesítő:
A ház teljes felújításon esett át 2008-ban: 10 cm dryvit szigetelés, a földszinten valamennyi fal utólagos vízszigetelése fémlemez besajtolásos technológiával, és teknő szigeteléssel. A lakórészen új fa nyílászárók kerültek beépítésre, a fűtésrendszer, és a teljes elektromos rendszer ki lett cserélve. A ház a kert irányába bővíthető, a tetőtér beépíthető. Fűtése és meleg vízellátás átfolyós rendszerű kondenzációs gázkazánról működik. A felújításnál a ház eredeti és hangulatos beltéri ajtói megmentésre kerültek.
A kert gondozott, és teljesen intim, felszíni kocsi beállóval, szaletlivel, és fúrt kúttal rendelkezik. Kellően nagy füves tér és mellette számos gyümölcsfa teszi varázslatossá a kertet. Az automata öntözőrendszerrel (kútvízről) és robot-fűnyíróval a fű minimális gondozást igényel. A kert kialakítása gyermekekre tervezve, ezért található benne csúszda, drótkötélpálya, hinták, és esti világítás is.

Ajánlom családoknak, vállalkozásnak és mindazoknak, akik egy csendes és rendezett utcában keresnek olyan ingatlant ami egyszerre hangulatos, sok tárolási vagy hobby illetve vállalkozási tevékenységre biztosít helyet, valamint bővítési lehetőséggel is rendelkezik.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.