+36 (30) 220 3030

HungarianHungarian

Budaörs - Eladó Iroda

Alapterület
120 m2
Irányár
98.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
294261

KÖZPONTHOZ KÖZEL, IRODAHÁZNAK KÉTSZINTES ÉPÜLET!

Leírás

KÉT SZINTES HÁZ, KÜLÖN FELJÁRATOS EMELETTEL, SAJÁT TELEKRÉSSZEL, CSENDES UTCÁBAN, KÖZEL AZ ÖNKORMÁNYZATHOZ!


Budaörs óvárosi részén, központi elhelyezkedésű belső kétszintes N + 4 szobás, összesen 120 nm-es irodai célra kiválóan alkalmas családi ház, 175 nm-es leválasztott telekrésszel 98 M Ft-ért eladó!

Kedvezményes vállalkozói hitel (kezdő vállalkozás is) igénybe vehető 40% önerő, maximum
50 M Ft-ig.

Az ingatlan jelenleg két generációs kialakítású. A tágas tetőtéri 3 szobás rész külön, az udvarról nyíló zárt lépcsőházon át közelíthető meg. A szilárd burkolatú lépcsőn feljutva az előtérből minden helyiség elérhető. A tágas erkélykapcsolatos nagyszobája, nappaliként funkcionálhat. A családi ház külön bejárattal rendelkező földszinti lakása, N + 1 szobás, 20nm-es étkező-konyhával, ahol kandalló,vagy vegyes tüzelésű kályha, cserépkályha is üzembe helyezhető.
Csendes, nyugodt környezete rendezett, a környék óvárosi hangulatú, szűk utcácskákkal. A környék sűrű beépítettsége dominál. Budaörs kiváló infrastruktúrája gyalogosan is gyorsan megközelíthető. Tömegközlekedéssel 15 perc alatt elérhető a főváros metróhálózata. A vadregényes hangulatú budaörsi kopárok természetvédelmi területe is szintén karnyújtásnyira.

Műszaki jellemzők:
Az épület 2001-ben hagyományos építési móddal, beton sávalapra, 38-as porotherm téglafalazattal épült. Vasbetongerendás födémmel, cserépfedéssel. az épület műanyag nyílászárói korszerűnek mondhatók. Az energetikai jellemzők javítására az elmúlt évben 10 cm-es eps homlokzatszigetelést kapott az ingatlan. Fűtése kombi gáz cirkóval megoldott, alternatív tüzelési mód is lehetséges. Igény merülhet fel a konyha és a vizesblokkok felújítására, burkolatok frissítésére. Az épület könnyen vissza alakítható hagyományos családi házzá. Az udvara díszburkolattal borított és újonnan épült fedett gépkocsi beálló is emeli az ingatlan sokrétű használati értékét.

Ajánlom minden típusú vállalkozásnak, vagy szolgáltatási tevékenységet folytató cégnek. Befektetésként is jól hasznosítható.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.
További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Kapcsolati adatok

Czeglédi József

Czeglédi József

Értékesítő

+36-30-223 1444

j.czegledi@budaorsihazak.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok